Telefoonabonnementen vergelijken

Choicus.nl helpt je bij je zoektocht naar de goedkoopste telefoonabonnementen, die past bij je persoonlijke mobiele telefoongebruik. Choicus.nl vergelijkt voor jouwe alle abonnementen van alle providers in combinatie met alle mobiele telefoons.

Slim, snel en makkelijk telefoonabonnementen vergelijken en bespaar honderden euro’s per jaar.

Goed te weten over de mobiele telefoon en de abonnementen:

Voordat je een telefoon met abonnement uitkiest is het handig en slim om vooraf te bepalen hoeveel belminuten, sms’jes en internet MB’s je nodig denkt te hebben. Ook het bepalen van de functies van je mobiel of smartphone is belangrijk vooraf over na te denken. Elke toestel heeft andere functionaliteiten.

v Voor een gsm met abonnement betaal je een vast maandbedrag en een relatief laag bedrag voor de hoeveelheid gebelde minuten. Bij een aantal telefoon abonnementen krijg je iedere maand een vast aantal ‘vrije’ belminuten en MB’s voor internetgebruik. Pas wel op: buiten de belbundel geldt een ander tarief dan binnen de belbundel.

De meeste aanbieders biedt de mogelijkheid om maandelijks je belbundel naar beneden of naar boven kan aanpassen n.a.v. je historisch of te verwachten gebruik.

 

v De meest voorkomende functies van de mobiele telefoon zijn naast het bellen en sms zijn:

Een paar tips bij de aanschaf van je nieuwe telefoon:

ü Denk goed na wat je met de mobiele telefoons wilt gaan doen. Het zou zonde zijn als je een telefoon met allemaal geavanceerde functies aanschaft terwijl je er alleen maar mee wilt bellen. Dit bespaart je veel geld en onnodig batterijverbruik.

ü Let er goed op dat je nieuwe mobiele telefoon simlockvrij is. Op Choices.nl zijn alle telefoons die aangeboden worden in combinatie met een abonnement simlockvrij.

ü Weet wel dat hoe meer leuke functies op de smartpfone gecombineerd met een groot kleurenscherm de batterij extra belasten.

ü Het is daarom verstandig op de stand-by tijd en de gesprekstijd van de mobiele telefoon te letten. Met gesprekstijd wordt de tijd waarmee je met een volle batterij kan bellen. Met de stand-by tijd wordt de tijd bedoeld dat de telefoon aanstaat, maar niet in gebruik is gebruikt.

ü Als je overal ter wereld wil bellen omdat je bijvoorbeeld veel reis en overal bereikbaar wilt zijn adviseren wij dat je een telefoon met quad-band kiest.

Besturingssystemen:

Er zijn veel persoonlijke instellingen mogelijk bij Android en daarom geliefd bij gebruikers die hoge eisen stellen aan het gebruik, ook i.c.m. andere apparatuur.

Onlangs heeft BlackBerry een heel nieuw besturingssysteem geïntroduceerd, namelijk. BlackBerry besturingssystemen staan vanouds bekend als betrouwbaar en veilig. BlackBerry 10 heeft bovendien een geheel vernieuwde gebruiksvriendelijke bediening. Ook is er niet langer een speciaal BlackBerry abonnement noodzakelijk. Windows Phone is het besturingssysteem van Microsoft en is strak vormgegeven. De bediening door middel van tegels werkt prima en het ziet er strak uit. Op dit moment nog een relatief kleine speler op de markt, maar Microsoft zal daarin zeker verandering willen brengen.